به این حکایت تلخ دقت کنید! یک معامله گر ارز های دیجیتال اتریوم را زمانی که به قیمت ۴ هزار دلار بود خریداری کرد و مدتی بعد زمانی که به چهل هزار دلار رسید فروخت و سود ده برابری کسب کرد. اما به دلیل رعایت نکردن نکات امنیتی نتوانست از این سود استفاده کند.

مساله ی امنیت موضوع بسیار مهمی است که خیلی ها به آن توجهی نمی کنند. عموم معامله کنندگان خیال می کنند که هیچ مشکل امنیتی برای آن ها اتفاق نمی افتد. ما در اینجا به ده نکته ی مهم امنیتی می پردازیم که رعایت کردن آن ها پیش از هر معامله ای ضروری به نظر می رسد.

نکته ی اول:

کلمات بازیابی را بر روی وسایل الکترونیکی نگه ندارید. هیچ کدام از وسایلی همچون لپ تاپ، گوشی تلفن و تبلت ها امن نیستند. زیرا هکر ها به راحتی می توانند به آن ها نفوذ کرده و دارایی شما را به سرقت ببرند.

 

نکته ی دوم:

حال اگر کلمات بازیابی خود را بر روی کاغذ نوشته اید توجه کنید که باید آن را بر روی چند کاغذ نوشته و در نقاط مختلفی قرار دهید تا حتی در صورت گم شدن یا فراموش کردن یکی از آن ها به بقیه دسترسی داشته باشید.

 

نکته ی سوم:

سعی کنید کیف پول و سیستم خود را ایزوله و پاک تر کنید. این یعنی بهتر است به جای گوشی موبایلی که دائما از آن استفاده می کنید از یک گوشی بدون نرم افزار و پاک برای کیف پول خود استفاده کنید. همچنین سیستم خود را با قطع کامل آن از اینترنت ایزوله کنید در این صورت خطری آن را تهدید نمی کند.

 

نکته ی چهارم:

برای کیف پول خود پسورد قوی انتخاب کنید. یک پسورد قوی شامل مجموعه ای از حروف کوچک و بزرگ، اعداد و کاراکتر ها است. برخی از افراد به طور ناشیانه از تاریخ تولد و شماره شناسنامه یا ترکیب آن ها استفاده می کنند. این کار بسیار اشتباهی است زیرا در فرایند های هک، سیستمی به نام بروت فورس وجود دارد که با جمع آوری اطلاعات همه ی حالت ها را چک می کند و عملا می  تواند پسورد را دسترسی داشته باشد.

 

نکته ی پنجم:

پول خود را به هیچ عنوان در صرافی ها نگه ندارید. وقتی پول شما در صرافی باشد کلید خصوصی در اختیار آن صرافی قرار داشته و علنا هر موقع که آن صرافی بخواهد می تواند دارایی شما را به سرقت ببرد. همچون اتفاقی که در ترکیه افتاد و حجم زیادی از اموال کاربران به سرقت رفت.

 

نکته ی ششم:

اگر احساس کردید کلمات بازیابی شما به دست دیگران افتاده است در اولین قدم یک کیف پول دیگر درست کنید و با کلمات بازیابی خود و کیف پول قبلی تان تمام دارایی های خود را به کیف پول جدید منتقل کنید.

 

نکته ی هفتم:

کیف پول خود را از آدرس ها و سایت های معتبر و اصلی دانلود و  نصب کنید.

 

نکته ی هشتم:

اگر لینکی برای شما فرستاده می شود در صورتی که هیچ اطمینانی از منبع آن ندارید هرگز بر روی آن کلیک نکنید. بسیاری از لینک ها با محتوای وسوسه کننده برای خرید جعلی و دام هایی هستند که هکر ها پهن کرده اند.

 

نکته ی نهم:

از چند تا کیف پول استفاده کنید و این  کیف پول ها هم بهتر است از برند های مختلف باشد.

 

نکته ی دهم:

وقتی که دارید جابه جایی انجام می دهید بین کیف پول ها در انتها حتما آدرس را چک کنید چون ممکن است هکر ادرس را تغییر داده باشد و شما با خیال اینکه پول را برای دوستتان واریز می کنید دارایی خود را در اختیار هکر ها قرار دهید.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *