خیلی از افراد پس از خرید ارز های دیجیتال برنامه ای برای آن ها ندارند و نمی دانند چه موقع از بازار خارج شوند تا بتوانند سود کنند. در واقع این افراد اطلاعی از تارگت های فروش برای رمز ارز های خود ندارند. می دانیم که ساده ترین نوع سرمایه گذاری این است که در بالاترین نقطه ها بفروشیم و در پایین ترین نقطه ها خرید کنیم در این صورت تعداد کریپتو هایی که داریم را افزایش می دهیم.

اما تارگت چیست؟

برای آشنایی با تارگت در ابتدا باید به بررسی سیستم های سرمایه گذاری بپردازیم. برای مثال برخی از افراد پس از اینکه به سود قابل قبولی رسیدند از بازار خارج می شوند و با سود به دست آمده و مبلغ اصلی دارایی خود به خرید خانه یا مایحتاج خود می پردازند. این کار خوبی به نظر می رسد اما با برداشتن تمام سرمایه دیگر امکان ورود به بازار برای خرید و فروش وجود ندارد. بنابراین تارگت مفهومی کاربردی برای کسانی است که هنوز بخشی از سرمایه ی خود را بعد از برداشتن سود در معاملات قرار می دهند.

تارگت بیت کوین یا نقطه ی قیمتی بیت کوین که معیار ما برای خروج از بازار است صد هزار دلار می باشد. که با تحلیل فاندامنتال تخمین زده می شود. در اینجا خوب است بدانیم که تحلیل های فاندامنتال یا بنیادی بسیار قوی و درست هستند اما دقیق نیستند. یعنی نمی توانند مقدار دقیقی از عدد تارگت بدست آمده را به ما بدهند.  در این صورت برای استفاده از آن باید صبر کنیم تا بیر مارکت اتفاق افتاده و روند نزولی شود تا بتوانیم تارگت های پایین تر را ببینیم و سپس به تحلیل بپردازیم.

نکته ای که در اینجا مهم به نظر می رسد توجه به قیمت تارگت نهایی است. از آن جا که عموما صد هزار دلار ار خیلی از معامله گران دارند ما نباید در خود صد هزار دلار بفروشیم. یعنی کسانی که قصد دارند دارایی خود را در تارگت صد هزار دلار بفروشند نباید صبر کنند تا منحنی قیمت به آن نقطه ی صد هزار تایی برسد. در واقع همانطور که ما پله ای خرید می کنیم باید پله ای نیز بفروشیم.

این یعنی زمانی که از هفتاد هزار دلار رد کرد باید قسمتی از دارایی را بفروشیم، در هشتاد هزار دلار قسمتی دیگر و به همین ترتیب ادامه می دهیم. زمانی که به صد هزار دلار رسید باید ما تقریبا هشتاد درصد دارایی خود را فروخته باشیم. بیست در صد هم برای این باقی گذاشته می شود که تحلیل اشتباهی انجام داده باشیم یا بازار با ریزش رو به رو شود، به مشکل و ضرر نرسیم . علاوه بر همه ی این نکات توجه به تحلیل های تکنیکال و آنچین نیز ضروری است.

دو ارز دیگر اتریوم و ADA نیز دارای تارگت های متفاوت می باشند. تارگت اتریوم چیزی حدود هشت هزار دلار است و از آن جا که از نوع آلت کوین می باشد باید توجه و دقت بیشتری به خرج دهیم.  در این صورت معامله گر نباید صبر کند تا به مرز هشت هزار دلار برسد بلکه به صورت پله ای از شش هزار دلار شروع به فروختن می کند. بیست درصد باقیمانده هم جهت خطا در تحلیل می باشد.

برای رمز ارز ADA تارگت هشت دلار  می باشد که از روی شش دلار شروع کرده و به صورت پله ای از بازار خارج می شویم. در صورتی که با تحلیل های اشتباه فاندامنتالی و یا  تارگت اشتباه رو به رو شدیم از تحلیل های تکنیکال و آنچین کمک می گیریم.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *