![](https://cobex.ir/wp-content/uploads/2021/10/اخبار-31.jpg)
چین از منظر بازار پر تقاضای رمز ارز ها روز به روز در شرایط وخیم تری قرار می گیرد. با وجود اقبال گسترده مردم چین اما شرایط برای استخراج ارز های دیجیتال در این کشور همچنان سخت گیرانه تر است. این شرایط سخت در نهایت منجر به پلمپ شدن یکی دیگر از استخر های ماینینگ در این کشور شد. چهارمین استخر استخراج در این کشور به علت مقررات وضع شده ی ضد رمز ارز ها فعالیت خود را متوقف کرد. این استخر که BeePool نام دارد بعد از مدت طولانی ماین کردن رمز ارز ها متوقف شد.
به گزارش وب سایت صرافی رمز ارز کوبکس به نقل از کوین تلگراف، یکی از استخر های استخراج اتریوم در جمهوری خلق چین در طی بیانیه ای اعلام کرد که علت توقف فعالیت های این استخر قوانین سختگیرانه ی دولت چین است. این موضوع باعث شده است تا در کوتاه ترین زمان ثبت نام های جدید و حساب های تازه متوقف شده و تا پانزدهم اکتبر امسال تمام عملیات های استخراج مسدود گردد. این خبر چند روز پس از تعطیلی دومین استخر اتریوم منتشر شد. اسپارک پول یکی از پر دستگاه ترین استخر های ماینینگ اتریوم به همین دلایل مشابه تا یک ماه دیگر متوقف می شود.
بیش از بیست و پنج درصد از هش ریت اتریوم را همین دو استخر اسپارک پول و بی پول پوشش می دهند. در پی اخبار منتشر شده از تعطیلی گسترده استخر های ماینینگ، خبر های تازه از افزایش فشار های قانونی بر بازار رمز ارز ها حکایت دارد. بانک خلق چین در سیاست های جدید خود مقررات قدرتمند تری برای ایجاد سد در مقابل ترید کنندگان و کاربران دنیای رمز ارز وضع کرده است. گفتنی است سیاست های دولت چین با هدف گسستن پیوند بین کاربران و نرم افزار ها و بستر های سخت افزاری رمز ارز است. بر این اساس تمام برنامه های روی گوشی تلفن در حوزه ی ارز های دیجیتال تحت اثرات منفی این مقررات قرار خواهند گرفت.
نکته ی جالب توجه این است که تاکنون تمام سیاست های دولت چین بر محور توقف ماینینگ بیت کوین بوده اند اما با گذشت زمان نگرش جدیدی بر این مقررات حاکم شده و وضع قوانین به سمت اتریوم سوق داده شده است. قوانین سخت گیرانه روی استخراج اتریوم باعث انتقال موج گسترده عملیات های استخراج به خارج از کشور چین شده است.
اخیرا خبرگزاری گوانگمینگ در مقاله ای به استخراج های انتقال یافته از چین به مغولستان اشاره کرده است. در این گزارش آمده است که ماموران انتظامی مغولستان تاکنون بیش از ده هزار دستگاه استخراج اتر در این کشور کشف و ضبط کرده اند. میزان مصرف برق این ماینر ها چیزی بیش از هزار کیلو وات ساعت بوده است. مغولستان در ادامه ی سیاست های دولت چین برنامه های سخت گیرانه ای داشته است که موجب تعطیلی بیش از چهل و پنج عملیات مانینگ شده است. در هر سال ۶.۵۸ کیلو وات مصرف برق دستگاه های استخراج در مغولستان تخمین زده شده است. این میزان مصرف برق انرژی برابر با دو میلیون تن زغال سنگ را دارد. تمام این شرایط باعث شده است تا قیمت اتریوم به زیر سه هزار دلار برسد و بر اساس آخرین آمار قیمت اتریوم حدود ۲۸۰۰ دلار معامله می گردد. با وجود اینکه استخراج معدن ارز های دیجیتال بسیار مورد استقبال مردم واقع شده و دارای کسب سود های هنگفت است اما در انگلیس سود کمتری برای ماینینگ حاصل می شود این موضوع به علت پاداش های کمتر عملیات استخراج نسبت به دیگر کشور ها است.
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!