
سرمایه گذاری دولتمردان اوکراینی در ارز های دیجیتال
دولتمردان کشور اوکراین، وظیفه دارند که حجم اموال و سرمایه خود را اعلام کنند که این اعلامیه، نمایانگر سرمایه گذاری حائز اهمیت این مقامات بلند پایه در زمینه ارز های دیجیتال بود. با این وجود تا به حال تعدادی از این افراد هنوز اقدام به اثبات این دارایی های دیجیتال نکرده اند. در میان این سیاستمداران، دیمیتری گورین، قائم مقام تشکیلات حاکم که در پارلمان مستقر است، اطلاعاتی به دست ما رسانده است که حکایت دارد همسر وی در حالی ۴۲ واحد BitCoin داشته است که گورین، مدعی شده است به ارز های دیجیتال موجود در دارایی های خود بعد از سرقت کیف پول سخت افزاری شخصی خود دیگر هیچ دسترسی ندشته است. اما صحت این گفته ها از سوی آژانس ملی جلوگیری از فساد اوکراین، هرگز ثابت نشد.
هش ریت بیت کوین افزایش ۱۲۸ درصدی را تجربه کرد
حدود ۲ هفته است که هش با افزایش قابل توجهی رو به رو شده است و از تاریخ ۲۸ ژوئن تاکنون، توانسته نرخ خود را به ۱۸۴ اگزاهش در لحظه برساند که آمار چشمگیری است. اکنون هش ریت پلتفرم BitCoin، نزدیک ۱۵۸ اگزاهش در لحظه می باشد که نشان می دهد، حدودا طی سه ماه گذشته، رشد ۱۲۸ درصدی را تجربه کرده است. در چین، روز ۲۸ ژوئن، در دنباله سرکوب ماینرهای رمزارز بیت کوین، هش ریت این پلتفرم خود را به ۶۹ اگزاهش توانسته بود برساند.
هاسکینسون: اعتبار سنج ها بجای قرارداد هوشمند
مبدع (Ada) چارلز هاسکینسون اعلام کرد: در عوض استفاده از Smart Contract، به اعتبار سنجهای برنامه پذیر روجوع می کنیم. او درواقع معتقد است استفاده از عبارت قرارداد هوشمند برای شبکه کاردانو مناسب نیست و در عوض، از این قابلیت هوشمند در شبکه کاردانو، به عنوان “اعتبار سنج های برنامه پذیر” نام برده شود. قبل تر نیز یکی از گسترش دهندگان IOG به استفاده اشتباه این عبارت در عملکرد ada اشاره کرده بود. ماتیاس بنکورت، با صحبت درباره نکات تخصصی، علت اشتباه بودن عبارت قرارداد هوشمند را، فرق میان شیوه پرداخت ها در کاردانو با رمز ارزهایی مانند سولانا و اتریوم دانست.
سقوط پادشاه به زیر ۴۴ هزار دلار
سقوط بیت کوین و افت ارزش آن، تا زیر قیمت ۴۴ هزار دلار ادامه داشت. این روند نزولی برای بزرگترین رمز ارز جهان بود که سبب بروز نگرانی های کاربران در مورد ارزش سهام های بین المللی در بازار کریپتو کارنسی شد. بر اساس گزارش وب سایت کوبکس به نقل از کوین متریکس، بیت کوین در روز دوشنبه، کاهش ۱۰ درصدی را شاهد بود که این افت قیمت آن را به حدود ۴۳ هزار دلار رساند که برای سهامداران این ارز قدرتمند، نکته منفی و ناخوشایندی می باشد. اما این کاهش ارزش فقط برای بیت کوین نبود؛ چرا که سایر ارز های بزرگ بازار نیز روند نزولی را طی کردند.
ریزش قابل توجه ارز های دیجیتال
در روز دوشنبه، بیت کوین به همراه سایر ارز های محبوب این بازار، تجربه بسیار بدی را طی کردند، به نوعی که می توان از آن به عنوان سقوط ارز های رمزپایه نیز یاد کرد. بیت کوین با کاهش قیمت ۱۰ درصدی رو به رو شد و خود را پایین تر از ۴۴ هزار دلار دید. رمز ارز اتریوم نیز افت قیمت ۹ درصدی را تجربه کرد و در ادامه این روند نزولی به ارزش کمتر از ۳۱ هزار دلار رسید. ارز کد گذاری شده ریپل نیز عملکرد مثبتی را ثبت نکرد و با کاهش ناخوشایند ۱۴ درصدی بد ترین وضعیت را در بین دیگر ارز های دیجیتال به عنوان خود ثبت کرد.
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!