به گزارش وب سایت صرافی رمز ارز کوبکس به نقل از سیگنال، طی اطلاعاتی که در جدید ترین اخبار به دستمان رسیده است، داده ها حاکی از این است که در ۱۲ ماه گذشته حدود ۵ هزار رمز ارز نوظهور پا به این صنعت بزرگ گذاشتند. این رشد چشمگیر، بیشترین افزایش سالانه ای بود که تا به این حال از ارز های دیجیتال بعد از ظهور بیت کوین شاهد بودیم.
به گزارش وب سایت صرافی رمز ارز کوبکس، در طی یک سال اخیر، همراه با جذب علاقه مندان متعدد و سرمایه گذاران فرصت جو به حوزه ارز های دیجیتال، نزدیک به ۵ هزار توکن تازه متولد شده در بازار عرضه شده است، و این آمار تکان دهنده به این معناست که در هر روز به طور میانگین، ۱۰ ارز دیجیتال ابداع، و وارد بازار می شود.
همچنین با مراجعه به وب سایت معتبر کوین مارکت کپ، می توان فهمید که مقدار رمز ارز های بازار اخیرا توانسته مرز ۱۲ هزار مورد را پشت سر بگذارد. در ماه سپتامبر سالی که گذشت، حجم کلی ارز های دیجیتال ۷.۱۰۰ ارز دیجیتال شناخته میشد؛ و این موضوع نشان می دهد که در ۱۲ ماه اخیر، بیش از ۴ هزار و ۹۰۰ رمز ارز جدید شناخته شده اند.
این رشد بی نظیر، یک رکورد جدید برای این صنعت محسوب می شود و تا کنون این جهش را می توان به عنوان یک امر بدون تکرار از زمان ظهور بیت کوین دانست. به همراه این موفقیت ها، تا به این حال ارزش کلی بازار رمز ارز ها نیز رشد خوبی را تجربه کرده است که طی آن توانسته ارزش خود را به ۲ تریلیون دلار برساند.
برخی از چهره های سرشناس طی مصاحبه ها و گفته های اخیر خود، از این عرصه و قابلیت هایش پشتیبانی کردند و حمایت خود را همواره به ارز های دیجیتال نشان دادند. این مهم می تواند مساله نوآوری و جذب دارایی بیشتر را در این صنعت افزایش دهد و همچنین اعتماد بیشتری را از سوی کاربران به دنبال داشته باشد.
اضافه شدن دارایی و خلاقیت بیشتر به این بازار، زیر ساخت های آن را محکم تر کرده و به توسعه دهندگان انگیزه می دهد تا برای استفاده از فرصت های مناسب سود آوری و تقاضای موجود در بازار، بر روی نحوه مدیریت سرمایه و ارز های دیجیتال موجود در حساب خود، بیشتر کار کنند.
آیا عرضه توکن های جدید نشانه خوبی است؟
محبوبیت روز افزون و پیشرفت تکنولوژی برای رشد عرصه ارز های دیجیتال و پیشرفت این صنعت امری لازم است واز اهمیت بالایی بر خوردار است. با این وجود این اتفاق می تواند نتیجه نیز معکوس داشته و در بعضی اوقات به کارکرد این صنعت ضربه بزند. به عنوان مثال گری گنسلر، مدیر انجمن بورس و اوراق بهاار ایالات متحده به دلیل میزان بسیار توکن های ابداع شده در این حوزه، نسبت به این صنعت گارد گرفته و بدبین گردیده است. گنسلر با این خیال که این حد از توکن که تعدادشان به هزاران ارز دیجیتال رسیده است قابل پذیرش نیست، می خواهد ساختاری قانونمند برای این موضوع طراحی کند تا از کاربران و علاقه مندان به این حوزه پشتیبانی شود و با ریزش ناگهانی و شدید ارزش بعضی از این توکن ها، هیچ فردی متضرر نشود. برخی از توکن های ارز های دیجیتال اگر به منظور کلاهبرداری ایجاد شده باشند، باز هم می توانند برای سرمایه گذاران بسیار خطر ساز باشند، چراکه فقط در ابتدای سال ۲۰۲۱ ، ساکنین استرالیا ۲۵ میلیون دلار از داریی خود را در کلاهبرداری های مرتبط با رمز ارز ها از دست دادند.
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!