طی داده های چند روز اخیر، که بازار در مسیر سقوط خود جریان داشت، مشخص شد که آلت کوین هایی که در بازار از ارزش متوسطی بر خوردار هستند، نسبت به سایر رمز ارز ها و مخصوصا ارز های معروف و غول آسای بازار، عملکرد بهتری داشتند و در مجموع توانستند افت قیمت کمتری را برای خود ثبت کنند.  به گزارش وب سایت کوبکس به نقل از نیوز بی‌تی‌سی، شرایط و موقعیت بیت کوین در چند هفته گذشته ریزشی بوده است و در ادامه آن وضعیت باقی ارز های دیجیتال نیز نزولی بوده است. در بین ۱۰ رمز ارز محبوب و برتر رده بندی، باید اشاره کرد که رتبه اول و دوم آن، یعنی بیت کوین و اتریوم بالاترین نوسان را در نمودار ۷ روزه ثبت کرده اند.

در روز های خونینی که گذشت، شایعات تلاش می کردند تا قیمت را بالا ببرند و از آن طرف اخبار، تاثیر منفی و معکوس بر وضعیت بازار می گذاشتند. یکی از اصلی ترین این اخبار که تاثیر منفی به همراه داشت، خبر دار شدن نسبت به احتمال ورشکستگی کمپانی (Evergrande)، یکی از عظیم ترین ها در صنعت املاک و زمین های اجاری چین می باشد که واکنش های منفی کاربران را به دنبال داشت و بی اعتمادی در بازار گسترش یافت.

اما در میان این هرج و مرج و غوغایی که در بازار حاکم بود، و تاثیر منفی و مستقیمی که بر بیت کوین و بسیاری از رمز ارز های پرطرفدار دیگر بازار گذاشت، برخی از ارز ها توانستند با این هیاهو بسیار مقاوم بر خورد کنند و رشد خود را حفظ کنند. به بیان خیلی واضح تر، زمانی که بازار و دیگر ارز های بزرگ در حال سقوط بودند، بهای آلت کوین هایی که ارزش بازار متوسطی داشتند، شروع به افزایش کرد.

در داده هایی که در ۳۰ روز گذشته به دستمان رسیده است، شاخص آلت کوین های میان ارزش بازار، که شامل رمز ارز هایی مثل تزوس، الگوراند و اولنچ می شود، ریزشی دیده نمی شود، بلکه رشد اندکی را ثبت کرده اند. این توکن های دوست داشتنی در طول سه ماه سوم سال، پیشرفت قابل توجهی داشتند و بخشی از ارز های دیجیتالی بودند که در مسیر روند ریزشی هفته های اخیر نیز بیشترین افت قیمت را تجربه کردند. اما با این وجود طی نمودار و آماری که مشخص می باشد، بازدهی عملکرد ۳۰ روزه آنها ۵ درصد بوده است.

عملکرد ۳۰ روزه ارزهای دیجیتال با دسته بندی ارزش بازار

در روز های قرمز بازار که پشت سر گذاشته ایم، برای رمز ارز های قدرتمند بازار، حتی ۵ ارز برتر رده بندی، به طور کلی در نمودار یک ماهه، سقوطی ۹ درصدی را در سابقه­شان ثبت شده است. ارز های کوچک بازار نیز در این دوره با ۱۴ درصد افت قیمت تا ۲۱ سپتامبر،  بدترین تجربه را داشتند.

طی گفته های آرکان ریسرچ، همانطور که بیشتر در نابسامانی های بازار رخ می دهد، تسلط بیت کوین بیشتر شده است. چرا که آلت کوین ها بیشتر اوقات در بازار به شکل دارایی های پرریسک معامله می شوند. به طور کلی نرخ توانایی بیت کوین در ۳۰ روز اخیر، حدود ۱.۱۴ درصد بیشتر شده و قادر بوده قسمتی از بازار رمزارز های مهمی مثل کاردانو و اتریوم را در اختیار خود در بیاورد.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *