فروش ۱.۵ میلیارد دلار اوراق قرضه توسط صرافی کوین بیس

 مدیرعامل صرافی کوین‌بیس بیان کرد کمیسیون بورس آمریکا در صورت ایجاد بخش وام‌دهی در صرافی کوین بیس از این صرافی شکایت خواهد کرد. ظاهرا کمیسیون بورس آکریکا درباره دلایل این پیام اعلامیه ای بیان نکرده است. این در حالیست که تعدادی از شرکت‌های فعال در حوزه رمز ارز ها سال‌هاست که خدماتی همچون وام‌دهی و کشت سود را برای کاربران خودشان فراهم کرده اند. این صرافی بیان کرده، قانون‌گذاران با این صرافی برخوردی ناعادلانه دارند.

پس از تهدیدات کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا جهت برنامه های وام‌دهی این صرافی، کوین بیس خبر از فروش ۱.۵ میلیارد دلار اوراق خبر داد. کوین بیس بیان کرد از درآمد فروش اوراق قرضه جهت رشد عملکرد شرکت، دستیابی به اهداف خود و همچنین جهت سرمایه‌گذاری استفاده کند. آن‌ها همچنین می‌گویند از این درآمد برای تصاحب سایر شرکت‌ها، فناوری‌ها و محصولات استفاده خواهند کرد.

عرضه اوراق قرضه کوین بیس در سال‌های ۲۰۲۸ و ۲۰۳۱ صورت خواهد گرفت. همچنین این شرکت اوراق را ضمانت خواهد کرد. کوین بیس بیان کرد نرخ بهره این اوراق، مقررات بازخرید و سایر مسائل مربوط به عرضه اوراق به مذاکره بین شرکت و خریداران اولیه مربوط است.

شبکه سولانا از دسترس خارج شد!

سولانا پس از افت بیت کوین و اتریوم توانست سرمایه گذاران زیادی را در مدت کم به خود جذب کند.

در پی قطعی شبکه، بنیان گذاران سولانا در توییتر اعلام کرده اند ولیدیتورهای این بلاکچین (Validator) برای راه‌اندازی دوباره شبکه آماده‌ هستند. سولانا در پی این اتفاق یک نسخه جدید اصلاح شبکه تمهید کرده است.

توفق شبکه سولانا در روز گذشته به علت شلوغی شبکه رخ داده است. فعالیت‌های این اکوسیستم به صورت کامل متوقف شدند و برای چندین ساعت هیچ گونه بلاک جدیدی تولید نشد. یک منبع آگاه به کوین دسک (Coindesk) گزارش کرده است که قطع شدن این شبکه تمام برنامه‌هایی که بر روی سولانا پیاده شده است را تحت تاثیر قرار داده و مشکل اصلی از لایه های زیرساختی سولانا است.

آنتونی یاکو ونکو مدیر عامل آزمایشگاه‌های سولانا در توییتر علت این اتفاق را عرضه اولیه توکن پروتکل Grape ببیان کرده است. این عرضه اولیه (ICO) در پلتفرم ریدیوم رخ داده است، ربات‌ها بیش از ۳۰۰ هزار تراکنش در ثانیه به این شبکه ارسال کردند. طبق گزارش‌های موسسه تحقیقاتی Messari در طول دو هفته گذشته، این دومین باری است که شبکه سولانا با مشکل مواجه می‌شود.

این حجم از تراکنش‌ها منجر به چند شاخه شدن شبکه شده است و تعدادی از ولیدیتور ها پس از این اتفاق آفلاین شده‌اند. تعدادی راه‌حل نیز توسط سولانا برای این مشکل ارائه شده است. هنگامی که ۶۶٪ از تاییدکنندگان سولانا را اجرا می کنند، بلاکچین سولانا دوباره فعال خواهد شد. فعالیت‌های درون زنجیره‌ای Solana در بلاک ۹۶،۵۳۸،۴۸۵ متوقف شده است.

این رخ داد سبب شد تا قیمت سولانا در ۱۲ ساعت گذشته حدود ۱۵٪ کاهش یابد. رمز ارز سولانا در تاریخ ۹ سپتامبر به اوج قیمت خود در ۲۱۵ دلار رسید و در انتهای هفته کندل ۱۷۵ دلاری را ثبت کرد. پس از قطع شدن شبکه سولانا تا ۱۴۵ دلار نیز کاهش یافت و در زمان نگارش این خبر به قیمت ۱۶۲ دلار رسید.

برخی از صرافی‌های همانند Gate.io اعلام کردند که واریز و برداشت رمزارز سولانا (SOL) را تا برطرف نشدن اختلال شبکه به تعلیق در خواهند آورد.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *