کارشناس مشهور: صعود بیت کوین در بلند مدت/جهش آلت کوین ها
اخیرا تحلیگر نام آشنا و معروف بازار، حجم معاملات بیت کوین و فروش آن را، یک کار پرریسک و آسیب پذیر تعریف کرده است. اسکات ملکر، در ادامه صحبت و نظرات خود، وضعیت دو آلت کوین قابل رشد را در آینده بسیار روشن دیده است و پیش بینی می کند که رشدی چشمگیر در انتظار آنها می باشد.
به گزارش وب سایت کوبکس به نقل از دیلی هودل، این کارشناس مطرح به ۵۷ هزار دنبال کننده خود در صفحه توییتر اعلام کرده است که طی پیش بینی آن پادشاه رمز ارز ها روند صعودی را پیش روی خواهد گرفت و به مرز قیمت ۵۲,۹۵۶ دلار خواهد رسید. در واقع ملکر معتقد است، بیت کوین به دلیل قابلیت های بنیادی قوی که دارد، برای دید بلند مدت می تواند نتایج خوبی را به همراه داشته باشد.
آلت کوین ترون
در بین تمام رمز ارز های دیگر بازار، ارز ترون توانسته خود را برای ملکر، یک ارز دیجیتال ایده آل نشان دهد و نظر این تحلیلگر معروف را به خود جلب کند. بر طبق پیش بینی اسکات ملکر، این پلتفرم تحت توسعه بلاک چین، قادر بوده است پیش از عبور از مقاومت ۰.۱۱ دلاری، روند نزولی کوچکی را تجربه کند و بعد از آن تا اطراف قیمت ۰.۱۸ دلاری افزایش یابد.
آلت کوین وی چین
ارز دیجیتال بعدی که این کارشناس به آن اشاره کرده است، شبکه کنترل تامین بلاک وی چین (VeChain) می باشد. ملکر معتقد است این پلتفرم باید اولین مقاوت خود را بشکند تا از قیمت ۰.۲۷ دلار سبقت بگیرد.
محل قرار گیری
سولانا علت بی نظمی ۱۷ ساعته در شبکه را اعلام کرد
به گزارش کوبکس به نقل از کوین تلگراف، سازندگان سولانا اظهار داشته اند که پردازش ۴۰۰ هزار تراکنش در لحظه، توسط ربات هایی که عرضه اولیه صرافی نامتمرکز (IDO) را انجام دادند، سبب شد تا این شبکه مختل شود و با مشکلات فنی رو به رو شود. در واقع این حجم از تبادلات و پردازش درون شبکه ای، سولانا را به زانو در آورد.
پلتفرم سولانا در ۲۱ سپتامبر، در مطلبی که در وب سایت خود انتشار داد، افزود که در ۳شنبه گذشته، ساعت ۱۲ در زمان یکسان جهانی، ربات های عرضه کننده، با کنترل گریپ، سوار بر صرافی نامتمرکز (Raydium) که در شبکه سولانا مستقر است، سِیلی از تراکنش ها را در شبکه اجرا کردند، تا حدی که پردازش آنها به ۴۰۰ هزار تراکنش در شبکه رسید. در دنباله این موضوع، سولانا مدعی شد که افزایش بی حد و مرز گروه های فرستنده و ایجاد بلاک هایی با داده های سنگین، سبب شد فورک های متعددی به طرز خودکار در شبکه تشکیل گردد.
سرازیری این حجم سنگین از تراکنش ها باعث شد تا بازدهی اعتبار سنج های این پلتفرم، با مشکل رو به رو شود. در نتیجه این مشکلات، شبکه سولانا در ۲۳و ۲۴ شهریور، حدود ۱۷ ساعت خاموش ماند. راه اندازی مجدد شبکه با همفکری بین توسعه دهندگان سولانا و همچنین بیشتر از ۱ هزار اعتبار سنج انجام شد.
ارزش سولانا در ۹ سپتامبر بعد از دستیابی به سقف ارزش معاملاتی خود و رسیدن به قیمت ۲۱۳ دلاری، ریزشی بوده است. در حال حاضر سولانا در بازار با قیمت ۱۲۸ دلار معامله می شود که کاهش ۱۰ درصدی را به دنبال داشته است.
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!